Met korting naar de Internationale Mineralenbeurs!

De grootste hal van De Broodfabriek in Rijswijk wordt op 9 en 10 maart weer omgetoverd tot een schitterend spektakel. Op de Internationale Mineralenbeurs zijn de mooiste edelstenen, mineralen, sieraden en unieke fossielen te vinden. Deze editie staat er een recordaantal standhouders met meer dan 150 kramen, allen gevuld met diverse prachtige collecties.

Voor de kleine avonturiers is er op beide dagen een leuke speurtocht uitgezet. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in de vorm van tentoonstellingen, workshops en activiteiten. Van steenslijpen tot geodes kraken om zelf een edelsteen te ontdekken – er is voor ieder wat wils.

De Internationale Mineralenbeurs is hét dagje uit voor geologische liefhebbers van jong en oud. Kom langs op 9 en 10 maart, geniet van al het moois wat de beurs te bieden heeft en breidt jouw verzameling aan schatten uit.

Internationale Mineralenbeurs in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk op 9 en 10 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: €7,- (volwassenen), €3,- (kinderen 7 t/m 12 jaar). Website: www.internationalemineralenbeurs.nl

LEZERSACTIE: €2,- KASSAKORTING
Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u €2,- kassakorting! U betaalt €5,- i.p.v. €7,-. De korting is uitsluitend geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.