Menselijke kanonskogel bij Groot Kerstcircus Den Haag

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Met een snelheid van ruim 100 kilometer per uur vliegt ze door het luchtruim. De Amerikaanse Robin Valencia laat zich bij Groot Kerstcircus Den Haag lanceren vanuit een levensgroot kanon. Deze act is samen met ruim veertig andere internationale artiesten van 19 december t/m 3 januari te zien op het Malieveld. De komende editie van Groot Kerstcircus Den Haag is met stunts in en boven de piste spectaculairder dan ooit en vormt het familie-uitje bij uitstek tijdens de kerstvakantie.

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de grootste kerst- en wintercircussen in Europa. De menselijke kanonskogel vormt het absolute hoogtepunt van de nieuwe voorstelling. Minstens zo spraakmakend zijn de zes acrobaten die samen de ‘Leontiev’ groep vormen. Ballerina Eliza Khachutryan danst op ‘spitzen’ 12 meter boven de piste op een flinterdunne staalkabel. Sensationeel is een nieuwe act op een dubbel Rad des Doods, gepresenteerd door de uit Ierland afkomstige Duffy Brothers. ‘Aerial Spheres’ zijn drie slangenmeisjes die laten zich in bollen van glas naar de nok van de tent takelen.

Naast de genoemde artiesten ziet het publiek tijdens de nieuwe voorstelling van Groot Kerstcircus Den Haag onder meer honden, krachtacrobaten, een act op rolschaatsen, clowns en nog veel meer. De voorstelling duurt ruim 2 uur en 20 minuten en vindt plaats in een moderne tent die optimaal bezoekerscomfort garandeert en volledig in kerstsfeer gedecoreerd is. Het complex is bovendien aangenaam verwarmd. Kijk voor meer informatie & tickets op: www.kerstcircusdenhaag.nl/haagmedia

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden vrijkaarten voor het Groot Kerstcircus verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 14 december binnen zijn.

COUPON

Vraag: Wat is de naam van de ‘menselijke kanonskogel’?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.