Doe mee bij Primera De Driehoek aan het Mega Oudejaarsloterij Spel

“Dit jaar gaan we weer het Mega Oudejaarsloterij Spel spelen, voor de vijfde keer op rij. Hopelijk kunnen we weer velen te kunnen begroeten als deelnemer,” aldus Erwin en Christa van den Berg van Primera De Driehoek enthousiast. “Inschrijving kan tot en met 31 december 2016. Maar des te eerder men inschrijft, des te beter!”

Bijna vijftien jaar beheren Erwin en Christa hun winkel Primera De Driehoek. Met het Mega Oudejaarsloterij Spel willen zij iets doen voor hun klanten, die hen al die jaren trouw bezoeken. Erwin en Christa vervolgen: “We spelen 1/2 oudejaarsloten à 15 euro. Onder het motto ‘Samen meer kans’ proberen we zoveel mogelijk deelnemers proberen bij elkaar te krijgen. Zo maken we meer kans op de hoofdprijs. En die is niet misselijk dit jaar, namelijk 30 miljoen euro. Alle gewonnen prijzen worden verdeeld onder de deelnemers. Daarnaast zullen we nog enkele leuke prijzen verloten.”

Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de kans is om samen te winnen. Aanmelden kan elke dag in de winkel. Meedoen kan al met één half lot. De deelnemers ontvangen een lijst met de lotnummers per e-mail, maar deze kan ook afgehaald worden in de winkel.
Erwin en Christa besluiten: “Vorig jaar hadden we 450 deelnemers. We streven dit jaar naar een aantal van 500!”

Contact
Primera De Driehoek is gevestigd aan de Driebergenstraat 321 in Den Haag. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 07.00-18.00 uur en op zaterdag van 08.00-17.00 uur. Tel. 070-3294741. E-mail: dedriehoek@primeranet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.