Doe mee aan de Week van Nederland Schoon in Rijswijk

Rondzwervende blikjes, peuken, papiertjes: zwerfafval is voor veel mensen een grote ergernis. Daarom ondersteunt de gemeente alle aangemelde schoonmaakacties in deze week.

In heel Rijswijk vinden in de week van Nederland Schoon schoonmaakacties plaats. Scholen, verenigingen en buurtbewoners –  allemaal zetten zij zich  in voor een straat, plantsoen of park zonder zwerfafval, door een schoonmaakactie te organiseren. De week wordt op zaterdag 24 maart afgesloten met de Landelijke Opschoondag. Niet alleen in Rijswijk, maar in heel Nederland laten bewoners, verenigingen en scholen dan het effect van schoon zien. Doet u ook mee?

Gewoon gezellig
U kunt zelf bepalen hoe u de actie invult, zolang het maar bijdraagt aan een schone leefomgeving. U kunt bijvoorbeeld met uw (sport)vereniging aan de slag of in uw eigen straat met buurtbewoners. Dat levert niet alleen een schone straat op, het is natuurlijk ook gewoon gezellig.
De gemeente ondersteunt uw actie met de benodigde schoonmaakmaterialen, zoals grijpers, hesjes en vuilniszakken. Het verzamelde afval halen medewerkers van de gemeente na afloop op. En natuurlijk ontvangen alle deelnemers een leuk bedankje.

Meld uw actie aan
Aanmelden kan simpel door het formulier op www.rijswijk.nl/aanmelding-actie in te vullen. De gemeente neemt vervolgens contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u ook een email sturen naar stadsbeheer@rijswijk.nl of telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum (tel. 14070).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.