Doe mee aan City of Sounds

Welke geluiden hoor jij in de stad? Doe mee met de workshop! Muziekgroep Slagwerk Den Haag is heel benieuwd hoe onze stad nu eigenlijk klinkt. Daarbij dagen zij jou uit! Help ze mee met het verzamelen van geluiden en doe mee aan City of Sounds: een Haags project voor en door kinderen.

Tijdens één van de gratis workshops bij jou in de buurt ga je samen met een slagwerker aan de slag met geluiden uit jouw omgeving. Denk aan trams, schreeuwende buren of een skateboard dat over de stoep scheurt. Alle geluiden bij elkaar… worden ineens muziek! Je leert een compositie te maken en deze wordt zelfs opgenomen zodat jouw geluid terug te luisteren is op de website www.cityofsounds.nl.

Waar? In buurtcentra, theaters en bibliotheken door heel Den Haag. Kijk op www.cityofsounds.nl/workshops voor een gratis workshop bij jou in de buurt.
Meld je aan via de locatie.

Je kunt ook zelf samples opnemen en uploaden op de website. Maak daarbij kans op het winnen van een GoPro action camera! Ga voor meer informatie, andere workshop locaties en aanmelden voor workshops naar www.cityofsounds.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.