Media Markt lanceert de jaarlijkse campagne Gekkenhuis

Eind oktober is het weer tijd voor de leukste campagne van het jaar: Gekkenhuis. Soms slaan onze inkopers een beetje door met het inkopen. Dan staat de hele boel op zijn kop en is het weer Gekkenhuis! Media Markt Rijswijk verkoopt dan een paar dagen lang niet alleen scherp geprijsde elektronicaproducten, maar ook branchevreemde producten. De afgelopen jaren hebben we heel wat vreemde artikelen meegemaakt zoals wasmiddel, auto’s, Uggs en zelfs een ruimtereis!

Dit jaar hebben we weer gekke producten zoals fietsen, AED apparaten, een Caravan van ‘Kip’ en een ‘Big Green Egg’ zodat men het hele jaar door optimaal kan genieten van het BBQ-en. Dit jaar zullen er weer mogelijkheden zijn om een auto te leasen, maar dit keer kan men ook een Ferrari California T leasen. Daar hoort natuurlijk ook een leuk Ferrari vest bij… dat ook verkrijgbaar is tijdens Gekkenhuis.

Uiteraard hoort bij een té gekke campagne ook een té gekke win-actie. Dit jaar maakt iedere klant kans op het winnen van een eigen eiland. Media Markt geeft een eiland weg! Voorwaarden van meedoen aan de win-actie kan de deelnemer onder andere vinden in onze vestiging: Media Markt Rijswijk.
Naast het te winnen eiland zullen tijdens Gekkenhuis ook eilanden verkocht worden.

Het bizarre assortiment van Gekkenhuis is in de webshop én in alle Media Markt-winkels beschikbaar. Dus zet 28 oktober t/m 1 november snel in je agenda, want dan is het Gekkenhuis bij Media Markt Rijswijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.