MBT schoenen “goed voor iedereen” het is gezond en lekker

Lekker lopen, dat is de doelstelling van de enige officiële MBT-store van Nederland, gevestigd in Den Haag. Sinds kort is de MBT-store ook verkooppunt van Joya, de zachtste schoen ter wereld.

MBT’s zijn anders, dat voelt u meteen bij het passen. Alsof u met blote voeten over een zandstrand loopt. Heel zacht. En heel goed voor uw lichaam. Want door de speciale, gepatenteerde zoolconstructie is iedere stap op MBT een kleine training, zonder dat het extra tijd kost.

De Masai Sensor, oftewel, de zachte hak zorgt in combinatie met de ronde zool voor een natuurlijke dosis instabiliteit als u uw voet neerzet. Dat geeft spieren die normaal niet gebruikt worden de input om in actie te komen. Het resultaat: een gunstig effect op uw houding en looppatroon. Uw lichaam wordt automatisch gestimuleerd om rechtop te staan en te lopen. Daarnaast wordt de druk op enkel-, knie en heupgewricht alsook op de ruggenwervels verminderd. Verder zorgt de zoolconstructie voor een afname van druk- en wrijfkracht onder uw voeten, waardoor het lopen opeens heel licht en makkelijk gaat. Eigenlijk als vanzelf. Bijkomend voordeel: een betere balans en coördinatie helpt om blessures te voorkomen en legt een goede basis om uw sportprestaties te verbeteren.
En als kers op de taart: bij dagelijks gebruik worden uw spieren na verloop van tijd sterker.

De ideale schoen
Bent u niet geïnteresseerd in het trainen van spieren? MBT loopt ook nog eens ontzettend lekker. De zoolconstructie zorgt voor een ultrazacht gevoel bij het neerkomen en een vloeiende afwikkeling. Zeker voor mensen met hielspoor of gewrichtsklachten is MBT de uitkomst! Kortom: de ideale schoen om op stil te staan of om mee de deur uit te gaan, variërend van een wandeling (bijvoorbeeld de vierdaagse of nordic walking) tot een stedentrip.
Heeft u een staand beroep, last van pijn, vermoeidheid of wilt u gewoon lekker lopen? Kom MBT en Joya proberen, u bent van harte welkom in de MBT-store! Dit seizoen zijn veel van de nieuwe modellen voorzien van extra duurzame Vibram zolen. Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte!

MBT-store Den Haag
Zuiderparklaan 216
2574 HV Den Haag – 070 – 302 2016
info@mbt-store.nl
www.mbt-store.nl
www.facebook.com/mbt-store

Bekijk de pantoffels:
www.mbt-store.nl/pantoffels

Lees meer over Joya: www.mbt-store.nl/joya

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 17.00 uur, dins- t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur, zaterdag 10.00 – 13.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.