Maximo, Italiaans op zijn best!

Op de Tollensstraat 10 in Oud-Rijswijk is sinds 2015 het Italiaanse restaurant MAXIMO gevestigd. Men kan hier genieten van de pure, authentieke Italiaanse keuken. Eigenaar Massimo met zijn gouden duo manager Elise Kamphuis en chef Francesco Milella zorgen voor een ongedwongen sfeer, waarin service en kwaliteit centraal staan. Van een heerlijk kopje Italiaanse Lavazza koffie met een huisgebakken taart tot een complete familielunch aan de gezellige familietafel. Bij MAXIMO wordt alles met zorg en aandacht bereid: alles is huisgemaakt!

À la carte
Bij MAXIMO zijn er verschillende gerechten uit diverse streken van Italië op de kaart te vinden, zoals onder andere de Saltimbocca Alla Romana of de overheerlijke Kabeljauwfilet met kreeftensaus. Ook de pizza MAXIMO met zomertruffel die wordt bereid in een echte houtoven staat, de dagelijks wisselende specialiteiten en de huisgemaakte Tiramisu zijn zeker terug te vinden op de kaart.

Binnenterras
Zodra het zonnetje zich laat zien is het heerlijk vertoeven in de sfeervolle beschutte binnentuin waar met ongeveer 60 zitplaatsen een gezellige sfeer is gecreëerd met fonteintjes. Tijdens de zomermaanden blijven onze gasten hier graag tot ’s avonds laat natafelen onder het genot van een van onze bijzondere grappa’s en een schitterend uitzicht op de kerktoren van Oud-Rijswijk.
Mocht u iets te vieren hebben dan kan dit allemaal verzorgd worden door MAXIMO. Grote groepen, catering, (zakelijke) lunch, diner, het kan allemaal. Ook wordt er bezorgd door Foodora, zodat u van alle gemakken wordt voorzien.

Maandag en dinsdag Pizza Night!
Heeft u geen zin om te koken? Op maandag en dinsdag heeft MAXIMO alle pizza’s bij afhalen voor slechts €8,-.

MAXIMO is gevestigd aan de Tollensstraat 10, 2282 BM Rijswijk.
Tel. 070-444 80 85
www.trattoriamaximo.nlinfo@trattoriamaximo.nl.

Openingstijden: zo. & ma. van 17.00-22.00 uur en di. t/m za. van 11.00-22.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.