Marris Gym komt met nieuwe damestrainingen

Marris Gym is deze maand gestart met een twee nieuwe trainingen kickboksen voor vrouwen. De Kickboks Workout en Kickboksen Beginners!

De training Kickboks Workout is een full body workout waar de vrouwen na een warming-up aan het werk worden gezet in een circuitvorm. Er wordt getraind met bijvoorbeeld kettlebelts en battleropes. Tevens wordt extra aandacht gegeven aan de voor dames belangrijke punten, namelijk de BBB (buik, billen en benen). In de training wordt ook gewerkt met pads (stootkussens) waar de dames helemaal op los mogen gaan. Omdat er alleen basistechnieken worden gebruikt, is er helemaal geen ervaring nodig. De Kickboks Workout is geschikt voor dames vanaf 14 jaar die willen afvallen of werken aan conditie en kracht. Er wordt een nulmeting en tussentijdse meting gedaan zodat ook de eigen voortgang kan worden bekeken. Een extra motivatie!
De training kickboksen beginners is om de basis van kickboksen onder de knie te krijgen. Het grote verschil met de normale kickbokstrainingen is dat het iets minder intensief is en veel uitleg van technieken heeft. De beginnersgroep is geschikt voor dames vanaf 14 jaar zonder ervaring en/of conditie. (De beginners mogen ook altijd instromen in de normale kickbokstrainingen).

Gratis proefles
Goed om te weten is dat de trainingen ook door dames worden gegeven! Trainsters Dorien en Damla staan altijd klaar om iedereen te motiveren! Interesse gekregen? Er kan een gratis proefles worden gevolgd. Op vertoon van dit krantenartikel krijg je zelf 50% korting op de eerste maandcontributie.

Lestijden
De Women Only lestijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 19.00-20.00 uur: Kickboksen; op maandag van 20.15-21.15 uur: Beginners Kickboksen *nieuw*; en op vrijdag van 19.00-20.00 uur: Kickboks Workout! *nieuw*.

Contact
De trainingen zijn te volgen bij Marris Gym (Ladies Gym ingang) aan de Mangaanstraat 50 in Den Haag. Meer informatie staat op www.marrisgym.nl of telefonisch (app) verkrijgbaar via 06-2733 2004.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.