Maak een afspraak voor Astor

Bij deze stellen wij maar al te graag Astor voor. Het leven van deze knappe en vriendelijke hond had tot nu toe gelukkiger kunnen verlopen. Helaas voor hem is dit niet het geval geweest. Astor is op tweejarige leeftijd geadopteerd door de eigenaar die hem bij ons heeft afgestaan.

Hij bleek toen al meerdere eigenaren gehad te hebben. Zijn nieuwe eigenaar heeft hem drie jaar in huis gehad met de beste bedoelingen. Helaas werd bepaald gedrag verkeerd geïnterpreteerd. Werden er op een niet zo prettige manier bepaalde gedragingen gecorrigeerd en leidde dat uiteindelijk tot het afstaan bij ons. Astor kan nu al bijna niet wachten om zijn kennel te mogen verruilen voor een nieuw huis. Ondanks alles is hij een veerkrachtige hond, die heel graag begrepen wordt en daar ook van opbloeit. Astor vindt andere honden niet zo leuk. In zijn vorige huis was hij netjes zindelijk. Ook kon hij best even alleen thuis blijven.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? Wilt u graag met hem aan de slag om andere honden leuk te maken? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor onze Astor!

Haags Dierencentrum
Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag
Tel. 070-3661806
Openingstijden: ma. t/m za. 12.30 – 15.30 uur.
www.haagsdierencentrum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.