Loïs Lane één van de vele sterren op het Strandwalfestival

Niemand minder dan Loïs Lane met live band treden, op zaterdagavond 9 september, op het hoofdpodium van het Strandwalfestival. De gezusters Monique en Suzanne Klemann, die sinds 1985 Loïs Lane vormen, brengen een uur meezingers en meeswingers met hun grootste hits ‘My Best Friend’, ‘It’s the First Time’ en ‘Amsterdamned’ plus de grootste Motown en ABBA hits.

Het is sowieso swingen en dringen geblazen op deze avond in het Rijswijkse Bos tussen 17.00 en 01.00 uur ‘s nachts. Voorafgaand aan Loïs Lane staat een keur van artiesten op het programma. Tussen 17.00 en 19.00 uur treedt een aantal Rijswijkse bandjes op en de winnaar van Rijswijk Talent Award maakt zijn opwachting. Meteen daarna om 19.00 uur is het podium geheel bezet door het projectkoor Rijswijk Swingt Mee onder leiding van Gregor Bak. Vervolgens een optreden van Iris Verhoek, de winnaar van The Voice Kids 2017, terwijl de kinderen met hun lampionnen het terrein opkomen.

Op het programma staan verder dj Yoranthy, Rondje Doe Maar, de enige echte Doe Maar tributeband, en dj Danny Mendez. En om 22.30 uur is het dus tijd voor Loïs Lane, de hoofdact van de avond, gevolgd door Jayh Jawson. De avond wordt om middernacht afgesloten door dj Dyna die tot 01.00 uur draait.
Het programma verschijnt op www.strandwalfestival.nl en de Strandwal App die gratis kan worden gedownload in de appstore. Ook op Facebook en Twitter, in aanloop naar het festivalweekend in september, is volop aandacht aan alle optredens op de overige podia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.