Lezersactie: doe mee en maak kans!

Eerste editie van de Flashback Party

Op vrijdag 23 februari – van 21.00 tot 02.00 uur – organiseert ZANTY Events de eerste editie van Flashback: Let’s celebrate life in de Sir Winston Club aan de Eisenhowerlaan 27 in Rijswijk.

Het leven is een reis en soms is de wereld ruw en hard en zit het even tegen. Maar onthoudt dit: Dansbare muziek van toen en nu veranderen deze reis in één groot feest. Dus wees erbij en laten we het leven vieren: Let’s celebrate life! Here we go again! Oldskool 70s, 80s, 90s Club hits en Classics van nu. Het dak gaat eraf met onder andere dj’s die jarenlange ervaring hebben bij onder andere De Tijd, 7 Inch, Rollerskate en Pam Pam Scheveningen, Kreade, de radiostations: NRG, Penelope en Stad Den Haag.

Iedere feestganger krijgt bij binnenkomst een prachtige Gin-Tonic en de gehele avond worden er heerlijke hapjes geserveerd. Beide geheel gratis namens de organisatie van ZANTY Events. Neem je vrienden mee, want met elkaar vier je het leven! Kom uit die dagelijkse sleur en dans mee op de avond van 23 februari. De entreeprijs is 15 euro en de tickets zijn online te bestellen via www.zantyevents.nl.

Lezersactie

Voor de lezersactie in deze krant worden 5×2 entreekaarten voor de Flashback Party verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag of mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 19 februari binnen zijn.

Vraag: Welke evenementenbureau organiseert de Flashback Party?

Antwoord:

Naam:

Adres:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.