Lezersactie: doe mee en maak kans!

Rummikub, Triominos en Woordzoeker zijn de geliefde klassiekers van Goliath

Goliath brengt al ruim 35 jaar spellen uit die zijn uitgegroeid tot klassiekers; van Rummikub tot Triominos en Woordzoeker. Daarom presenteert het Nederlandse bedrijf niet alleen ieder jaar weer verrassende nieuwe spellen, maar zijn ook de geliefde bestsellers in vele uitvoeringen en varianten te koop.

Woordzoeker
Woordzoeker komt geheel uit de koker van Goliath. De spelers staan rond het speelbord en draaien de ring naar het volgende woord. Wie dat woord als eerste vindt, roept snel Woordzoeker en legt zijn gekleurde lenzen op de letters. Zorg dat je de meeste woorden vindt en dat jouw kleur lenzen het bord in zijn greep houdt. Dwarsboom je tegenspelers door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij hun fiches moeten verwijderen. Van het begin tot het eind kunnen de kansen keren. Dit spannende familiespel is in diverse uitvoeringen te koop.

Triominos
Triominos is de meest uitdagende en fascinerende variant van domino. Met driehoekige stenen en voor de hele familie. Kijken, aanleggen, scoren en… winnen. Van dit klassieke spel – 55 jaar geleden bedacht in Amerika en ruim dertig jaar geleden in Nederland geïntroduceerd door Goliath – bestaan vele varianten en extra’s.

Rummikub
Wie legt de slimste combinaties? Rummikub, het spel dat inzicht, durf en tactiek combineert, is al ruim tachtig jaar een wereldhit. Inmiddels zijn in 54 landen op vijf continenten ruim vijftig miljoen exemplaren verkocht. In Nederland, waar Goliath het familiespel 35 jaar geleden introduceerde, gingen al meer dan zes miljoen stuks over de toonbank en staat het op één in de top 10 van best verkochte spellen aller tijden.

Alle informatie over genoemde en de vele andere spellen van Goliath zijn te vinden op www.goliathgames.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden zes Rummikub The Original De Luxe verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Postbus 52004, 2505 AC Den Haag of mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 1 februari binnen zijn.

7 reacties

  1. Azem

    Familiepark Drievliet 80 jarig jubileum.
    Antwoord: doolhof is speciaal teruggebracht voor het jubileum.

  2. Gerrtrude Struik

    Het doolhof is weer teruggebracht op haar familiepark en wel op een nieuw verworven terrein aan de zijkant van het park van maar liefst 1000 m2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.