Lezersactie: Doe mee en maak kans!


Flashback Party
Op zaterdag 19 mei 2018 – van 21.00 tot 02.00 uur – organiseert ZANTY Events de tweede editie van Flashback: Celebrating Life bij Beachclub People aan het Zuiderstrand 18 van Kijkduin.

Wat is er heerlijker dan een feest aan het strand? Genieten van een lekker drankje, hapje, muziekje en bijkletsen met je vrienden of nieuwe contacten op doen in een relaxte strandsfeer. De ultieme ontspanning!

DISCO INFERNO, SOUL & DANCE CLASSICS
Maak je hoofd helemaal leeg, stap terug in de tijd en kom in een flow want de temperatuur loopt op. De Dj staat klaar en de dansvloer lonkt. Dance Classics klinken uit de boxen, lekkere beats vullen de ruimte. Gooi je heupen nog maar een keer los. Dit belooft een zwoele avond te worden. Geef je over, gooi je haar los en feest tot in de kleine uurtjes…

De DJ line up is om van te smullen: Ferry Salee (AKA Gizmo), Ron Funkytown Christoffel en RNY (Arnie). Mannen die bekend zijn van de Rollerskate, Belle Amie en Pam Pam Scheveningen, The Beachbar in Kijkduin, de Confetti’s, Corniche Club, The New Game, Kreade, de radiostations: NRG 106.3, Penelope en Stad Den Haag.

Haal voor dit feest je kledingkast maar overhoop en ga op zoek naar passende kleding bij de dresscode Cocktail Chique. Wij van de organisatie staan je op te wachten met een gratis en heerlijke Gin&Tonic. Drink je geen alcohol? Geen probleem, wij bieden je graag een leuk alternatief aan.

De entreeprijs is in de voorverkoop 15 euro en online te bestellen via ticketshop Tibbaa. Bezoek ons hiervoor op zantyevents.nl of op Facebook. Aan de deur is de entreeprijs 20 euro.

 


Lezersactie
Voor de lezersactie in deze krant worden 3 x 2 entreekaarten voor de Flashback Party verloot. Doe mee en zorg ervoor dat jij én een vriend of vriendin profiteren van een gratis entree!
Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande bon in en stuur deze naar ZANTY Events via zantyevents@gmail.com.Wedstrijdbon
Vraag: Waar wordt het tweede feest van ZANTY Events gehouden?

Antwoord :
Naam :
Adres :
Woonplaats :
Telefoonnummer :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.