Lex Immers verlengt contact en schittert tegen Vitesse

Met trots heeft ADO Den Haag kunnen bekendmaken dat Lex Immers nog jaren in het voor hem zo vertrouwde geel-groene shirt blijft spelen. De ervaren middenvelder heeft zijn contract met drie seizoenen (tot de zomer van 2022) verlengd. Na zijn actieve carrière zal Immers als jeugdtrainer aan de club verbonden blijven.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Lex is voor ons zeer belangrijk, zowel op het veld als in de kleedkamer. Als speler combineert hij techniek, slimheid en strijd op een Haagse manier met elkaar. Hij is in meerdere opzichten een voorbeeld voor zijn medespelers. Niet voor niets willen wij Lex ook na zijn actieve loopbaan graag behouden, als jeugdtrainer.”

Ook Immers is in zijn nopjes met de verlengde samenwerking. “ADO Den Haag is en blijft mijn club. Ik draag ons mooie shirt nog altijd met veel trots. Ik voel me hier niet alleen thuis, maar merk ook aan alles dat de club leeft en groeit. Ik hoop dat we dit seizoen nog goed kunnen afsluiten en daarna mooie jaren tegemoet gaan”, aldus Immers, die zijn handtekening extra glans gaf in de wedstrijd tegen Vitesse afgelopen zaterdag. Met twee goals en één assist was hij goud waard in het 3-3 gelijkspel. Immers gaf de Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag (met een voor de club bekend telefoonnummer) telefonisch de primeur van zijn contractverlenging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.