Leuke luitjes uit Rijswijk en Den Haag ontmoeten elkaar

Diverse 60-plussers uit Rijswijk en uit Den Haag hebben zich al aangemeld omdat ze interesse hebben in nieuwe contacten en samen op pad willen. Leuke luitjes gaan graag een hapje eten, naar een concert of wandelen. Maar eerst kennismaken bij een kopje koffie. Wil jij ook nieuwe mensen van 60 jaar en ouder leren kennen? Meld je dan aan op www.leukeluitjes.nl. Je wordt dan in contact gebracht met andere Leuke luitjes bij jou in de buurt.

Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij. Je bent echt niet de enige die iemand zoekt om mee op stap te gaan. Kijk maar op de website. Aanmelden bij Leuke luitjes is simpel en gratis. Het aanmeldformulier staat op www.leukeluitjes.nl.
Diverse 60-plussers schreven zich al in bij Leuke luitjes. En een deel van hen vond al een nieuw maatje om mee op pad te gaan en gezellig samen te wandelen, taart of wijn te proeven, te handwerken of te koken. Alle hobby’s zijn mogelijk. Leuke luitjes zijn echt dichterbij dan je denkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.