Lentetentoonstelling ‘tête à tête’ in Arti-Shock

In Galerie Arti-Shock exposeren vanaf 2 april twee kunstenaars van de gelijknamige kunstenaarsstichting: riëlle Beekmans en Greta Cune. Zondag 3 april om 15.00 uur is de feestelijke opening met percussie van Arthur Cune. riëlle (zonder hoofdletter) maakt beelden in klei, Greta tekent en schildert. Toch herkennen ze veel van zichzelf in het werk van de ander. Dit was de aanleiding om samen een tentoonstelling te maken.

“We hebben er voor gekozen om elkaar te inspireren. In aanloop naar deze tentoonstelling hebben we samen veel gesprekken gevoerd over onze werkwijze, achterliggende gedachten, motivatie, hoe nieuwe ideeën ontstaan maar ook meer persoonlijke onderwerpen zijn besproken.”
Beide kunstenaars hebben naar aanleiding van deze intieme gesprekken nieuw werk gemaakt. Vandaar dat de tentoonstelling de titel ‘tête à tête‘ heeft gekregen.

Tot en met 21 april zijn de beelden van riëlle en de pen- en inkttekeningen van Greta te bezichtigen in Galerie Arti-Shock. Zaterdag 9 en zondag 10 april zijn beide kunstenaars aanwezig in de galerie. Zondag 17 april om 15.00 uur geven beide kunstenaars een presentatie over hun werk. Graag van te voren aanmelden.

Galerie Arti-Shock is in de Schoolstraat 26 in Rijswijk. De openingstijden zijn op woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.00 en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.