Lekker smullen tijdens het Culinair Festival

Op vrijdag 29 juni is het weer smullen tijdens het Culinaire Festival in het prachtige historische Winkelcentrum Oud Rijswijk. Het evenement start om 15.00 uur en om 16.00 uur zal Burgemeester Michel Bezuijen dit inmiddels traditionele zomerfeest openen. Tijdens de opening verzorgt Balletstudio Karin den OS een wervelende dansdemonstratie.

Thema van het zomerfeest is ‘zon en vakantiegevoel’. De culinaire hoogstandjes, de feestelijk versierde straten, de muzikale en theatrale optredens zullen dat dan ook volop uitstralen. Alle horeca- en foodondernemers maken voor de bezoekers de heerlijkste hapjes klaar. Een smakelijke ontdekkingsreis van sushi tot pannenkoek.

Natuurlijk is er ook een groot aanbod van drankjes, allerlei wijnen, biersoorten, sapjes en andere dorstlessers, om de hapjes te vergezellen.
Op vier podia en door het winkelcentrumheen zijn veel spetterende optredens, van klein en intiem tot meerkoppige orkesten, waaronder Joel Borelli, 80’s Dilemma, de Philetta’s, de Woodstreet Big Band, Rijswijk Got Talent met diverse optredens. Ook zijn er clowns, workshops en een giga waterbak waar kids op het water kunnen lopen. Er is dus vermaak voor jong en oud.

Aan het zomerse feestgedruis komt officieel om 21.00 uur een einde, maar het zonnige vakantiegevoel zal dan zeker nog lang bij een ieder blijven hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.