L&D Scooters opent deuren in Laak

Van je hobby je werk maken. Wie wil dat nou niet? De broers Lorenzo (25) en Damian (21) sleutelen eigenlijk al zolang zij zich kunnen herinneren vol passie aan scooters. Als je dan ook nog eens de jarenlange wens koesterst een eigen zaak te beginnen, dan moet de opening van L&D Scooters wel een succes worden.

Als Lorenzo en Damian na jaren voor een baas gewerkt te hebben besluiten voor zichzelf te beginnen, grijpen de twee de kansen die op hun pad komen met beiden handen aan. Ze steken de koppen bijeen, maken plannen, schaven deze nog eens bij en betrekken vervolgens een geschikt bevonden hoekpand aan de Allard Piersonlaan 266, gelegen in de wijk waar zij al jaren wonen en die zij omschrijven als een ‘heel gezellige buurt’.

Inmiddels is het pand van L&D Scooters volledig naar wens aangepast en ingericht en hebben de vrolijke broers zich vol overgave gestort op de verkoop van nieuwe en betrouwbare gebruikte scooters van alle gangbare merken. En dankzij hun nu al jarenlange ervaring kunnen mensen hun scooter hier met een gerust hart ter reaparatie aanbieden.

Mensen die in de maand september een nieuwe scooter aanschaffen krijgen hier gratis een alarmsysteem bij. Voor nieuwe en/of andere acties is het raadzaam de facebookpagina van L&D Scooters regelmatig in de gaten te houden.

Het tweetal heet iedereen welkom een kijkje te komen nemen in de showroom van L&D Scooters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.