Larissa Bentvelzen (27) nieuwe fractievoorzitter van Beter voor Rijswijk

Tijdens de eerste fractievergadering van na de verkiezingen hebben de leden van de huidige fractie en nieuwe gekozen raadsleden unaniem ingestemd met de benoeming van Larissa Bentvelzen tot fractievoorzitter van Beter voor Rijswijk.

Larissa volgt de oprichter van Beter van Rijswijk Ed Braam op. Braam wordt volgende week herbenoemd voor de Gemeenteraad.
Ed Braam vindt het een mooi moment om juist nu het stokje over te dragen aan Larissa Bentvelzen. Onder zijn leiding is Beter voor Rijswijk binnen vijf jaar gegroeid tot de grootste politieke partij in Rijswijk. Larissa Bentvelzen is 27 jaar, maakt nu al vijf jaar deel uit van Beter voor Rijswijk waarvan vier jaar als raadslid. Haar aandachtsgebied is het sociaal domein.

Larissa werkt nu bijna tien jaar in de hulpverlening en heeft daarin verschillende werkzaamheden verricht. Larissa werkt in de hulpverlening waar het draait om mensen met diverse hulpvragen.
Met haar positieve energie brengt zij haar enthousiasme over op anderen. Haar kracht in de hulpverlening ligt op het doorbreken van gedrags- en denkpatronen.
Met deze ervaring heeft Larissa Bentvelzen alle kwaliteiten in huis om op vakkundige wijze leiding te geven aan de fractie van Beter van Rijswijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.