LaminaatenParket.nl Den Haag opent 6e vestiging in Almere

Zeven jaar geleden is LaminaatenParket.nl begonnen als internetbedrijf en inmiddels uitgebreid naar zes grote winkels in Den Haag, Alkmaar, Utrecht, Roelofarendsveen, Amsterdam en nu ook Almere. De winkels hebben de grootste PVC showrooms en de grootste houten vloeren showrooms in de betreffende regio’s. Bovendien is de inrichting van de showrooms naar de vraag van deze tijd, dus overzichtelijk, modern en strak. Een bezoek aan LaminaatenParket.nl is dan ook een ware aanrader!

DEN HAAG – In de winkel van de hoofdvestiging van LaminaatenParket.nl aan de Jupiterkade in Den Haag-Binckhorst liggen grote showpanelen op pallets, zodat klanten het ruime assortiment van producten goed kunnen bekijken. Daarnaast is het magazijn en distributiecentrum, waar dagelijks vrachtwagens in- en uitgeladen worden en een ruim gratis parkeerterrein.

Laagste prijsgarantie
“We hebben voor ieder wat wils, met de laagste prijsgarantie. Waarom wij zo goedkoop zijn? Omdat wij scherpe afspraken maken met de fabrikanten en grote hoeveelheden afnemen. Tevens hebben wij geen dure winkelruimtes!” Andere trefwoorden van LaminaatenParket.nl zijn: de grootste parketleverancier in Nederland, de goedkoopste in merkvloeren, alle producten altijd uit voorraad leverbaar en de beste en snelle service. “Dat laatste komt doordat we ook een internetbedrijf zijn en de nieuwste technologieën beheersen!”

Houten vloeren op maat
Echte houten vloeren worden door LaminaatenParket.nl, dé specialist in houten vloeren, met de hand op maat gemaakt en kunnen naar smaak worden geborsteld, gelakt, gerookt, geolied of gewast. Klanten kunnen ook kiezen voor lamelparket, een toegankelijke variant van een houten vloer die ook nog eens zeer voordelig te verkrijgen is.

Legservice en gratis bezorging
Ruim 50 parketteurs rijden stad en land af om de vloeren te leggen. Bij besteding boven de €250,- worden de vloeren gratis thuisbezorgd, tevens hebben wij een legservice. “Heeft u een vloer ergens anders goedkoper gezien dan bij ons? Dan geven wij daarop nog eens 5% extra korting en wordt de prijs in ons assortiment daarop aangepast!”

Contact
LaminaatenParket.nl, Jupiterkade 8c, 2516 BS Den Haag. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.00-19.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. Zeven dagen per week bereikbaar via 070-3473577.

Bekijk het ruime aanbod op www.laminaatenparket.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.