Laatste weekend expositie in Wateringse Hofboerderij

De afgelopen weekenden hebben al tientallen bezoekers de weg gevonden naar de expositie van Trees Wempe en Joke van Lier in Wateringse Hofboerderij. Komend weekend is de laatste gelegenheid.

Trees Wempe laat verrassend werk zien, gemaakt van juthout en ander op het strand gevonden materiaal. Door de werking van de zon en de zee waaraan het hout jaren lang blootgesteld is geweest komen fantastische kleuren te voorschijn. Deze kleurige stukken hout vormden het begin van het maken van abstract werk.

Joke van Lier maakt al jaren kunstvoorwerpen van glas. Van betaalbare kleinere voorwerpen tot grotere objecten die met bijbehorende standaards van ijzer en/of RVS geschikt zijn voor buien. Net als Trees Wempe exposeert ze recent en vooral abstract werk.

Deze expositie is nog te bezoeken op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli van 13.30 tot 16.30 uur. Beide kunstenaars zijn aanwezig om over hun werk te vertellen. De toegang is gratis. De Hofboerderij ligt aan de Hoflaan 1 te Wateringen en is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.