Laatste weekeinde van het seizoen top voor HDS

HDS kende een voortreffelijk laatste weekend van het seizoen. Tel maar op: een ongekend Trimmers Feest waar 800 Zuid Hollandse trimmers hun matrozenpetjes diep voor afnamen, een Jongste Jeugddag die alom respect afdwong en een zondag vol van spanning, sensatie en gezelligheid. Reginald Brouwer met zijn enthousiaste team van trimmers, de HDS-jeugdcommissieleden en de organisatoren van de huldiging van zondag, ze deden de hockeyclub HDS in Madestein alle eer aan.

HDS Dames 1 won thuis met 3-0 van Hisalis en speelde zich knap in de Play Outs van zondag 24 juni op Leonidas. De Dames verdienen het Madestein-support in Rotterdam, want zoals het luidruchtige HDS Heren 3 afgelopen zondag langs de lijn bewees kan je hockeyers ook naar de winst toe juichen.

HDS Heren 1 keerde terug op Madestein met een winst van 3-2 tegen Derby en degradeert niet, een prestatie die recht doet aan de inzet van de mannen.
In de shoot outs (vanaf 23 meter in je uppie binnen 8 seconden scoren tegen
een tegenstribbelende keeper) ging de jeugd op voor een plekje in de
KNHB-finales Shoot Out over enkele weken.

Simon de Vogel trakteerde HDS op de lekkerste borrelhapjes en DB Evenementen, met Vlaggetjesdag nog in hoofd en benen, sleepte en sleurde het feest op zondag tot een hoogtepunt. HaagEvents plaatste nieuwe terrastafels van ZoWood, mèt koele plek voor een krat bier en bij-de-handte opener met een vangnetje.

Michel Rogier, de supporter op het hoogste gemeentelijke niveau, nam een van zijn fameuze filmpjes op. Het was voor HDS een topweekeinde en voor herhaling
vatbaar. Zuidwest Den Haag en Loosduinen mogen trots zijn op hun eigen
hockeyclub, die geheel en al door vrijwilligers wordt georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.