Laatste peiling: ‘Groep de Mos blijft doorgroeien en is nu tweede partij van de stad’

De Mos: ‘Nek-aan-nek-race met D66’


Uit de laatste peiling voor de verkiezingen op 21 maart blijkt opnieuw dat Groep de Mos / Hart voor Den Haag als enige partij structureel groeit (van 11,0% naar 12,1% en nu 13,3%). Dé lokale partij staat met 6 zetels nog maar één zetel achter op D66. De partij is de VVD vandaag met een zetel voorbijgestreefd.

“Je ziet dat het verschil met de gevestigde partijen steeds kleiner wordt en wij op 21 maart de grootste partij van Den Haag en Scheveningen kunnen worden,” aldus Groep de Mos-lijsttrekker Richard de Mos, die stelt dat er écht wat te kiezen valt.

De Mos: “Wil je een stad waar er wél wordt geluisterd naar de burgers, waar we betaald parkeren weren, (horeca)ondernemers de ruimte geven, de komst van statushouders terugdringen en waar we meer groen realiseren? Dan moet de kiezer op 21 maart zorgen dat Groep de Mos de grootste wordt. Wil je dat allemaal niet? Dan stem je D66.”

Groep de Mos promoot de laatste verkiezingsweek overal in de stad haar verkiezingsprogramma Hart voor Den Haag. “We merken aan de mensen in de stad dat zij massaal voor Groep de Mos kiezen. Zij willen, net als Groep de Mos, een veilige, leefbare en bereikbare stad, met betaalbare woningen, voldoende parkeerplaatsen en een goede zorg voor onze ouderen”, aldus De Mos, die rekent op 10 zetels.

De Mos: “Lokale partijen worden vaker lager gepeild. Mensen waarderen ons keiharde werken en zien dat wij een serieuze partij zijn die haar bestuursverantwoordelijkheid wél wil nemen. Kiezers zien dit en gooien hun stem daarom niet weg door op bijvoorbeeld de PVV, Haagse Stadspartij of 50PLUS te stemmen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.