Laatste optreden ‘60+ Florence Rockt’-bands

Sixpack, Never too old en dBidh treden nog eenmaal op als de ‘Florence Rockt’-bands. Zij laten komende zondag in het Musicon-café zien en horen wat met de steun van zorginstelling Florence en muziekcentrum Musicon is bereikt. Coaches Ferdinand van Duuren en Remco Visker hebben met veel energie en enthousiasme hieraan bijgedragen.

Nu het initiatief ‘Florence Rockt’ is beëindigd, betekent dit geenszins dat de bands er ook een punt achter zetten. Integendeel, bandleden hebben in samenspraak met Musicon en de gemeente Den Haag besloten hun muzikale activiteiten voort te zetten. Om deze activiteiten vanuit een gezamenlijk platform in goede banen te leiden is de Stichting Rockodonts in het leven geroepen. Deze stichting faciliteert onder meer de aangesloten bands bij het vinden en organiseren van muziekuitvoeringen.

De optredens van deze bands, met als gastband Typical Tuesday, zijn zondag 25 november van 13 tot 17 uur bij te wonen in het Musicon-café aan de Soestdijksekade 345 in Den Haag. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.