L.O.L. Surprise Bruisfabriek als hoogtepunt van de najaarscollectie!

Lezersactie: doe mee en maak kans!


De verrassingsballen van L.O.L. Surprise zijn superpopulair. Binnen no-time zijn de ballen steeds uitverkocht in de speelgoedwinkels. De collectie wordt in het najaar uitgebreid maar werkt nog steeds volgens het bekende L.O.L. principe. Pak de verschillende lagen van de L.O.L. bal uit, om achter elke laag een nieuwe verrassing en een hint naar het popje in de kern te vinden.

Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw L.O.L. babypopje. Voor het najaar worden er een aantal nieuwe items aan de populaire L.O.L. collectie toegevoegd. We leren de L.O.L. ballen in nieuwe versies kennen, met als topper van het najaar een heuse L.O.L. bruisballenfabriek. Een bruisend L.O.L. najaar voor uren speelplezier met je vrienden en vriendinnen!

Maak onbeperkt bruisballen met de L.O.L. Surprise Bruisfabriek! Meng ingrediënten, stop er een verrassing in, voeg glitters toe en pers alles tot een bruisbal met een verrassing. Verras je vrienden en vriendinnen steeds weer met een eindeloze voorraad bruisballen!

De L.O.L. Surprise Bruisfabriek bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bruisballen met verrassing te maken. Bovendien kun je met huis, tuin- en keukeningrediënten zoveel bruisballen maken als je wilt! Je kunt er zelfs eigen verrassingen in stoppen zoals glittersteentjes, bloemen, sieraden en nog veel meer.

De Bruisfabriek-speelset bevat 3 exclusieve bedeltjes, 1 schoonmaakgerei, 1 maatschepje, 1 trechter, 1 pipet, kleurstoffen, glitters en ingrediënten voor de bruisballen.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5 L.O.L. Surprise Bruisfabrieken verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 13 november binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat is de inhoud van de Bruisfabriek-speelset?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.