KRSV Vredenburch organiseert een grootse reünie

Zondag 30 oktober organiseert KRSV Vredenburch van 14.00 tot 18.00 uur een reünie vanwege het 85-jarig bestaan. Deze zondag moet een weerzien worden van het immens grote aantal (oud)leden van deze roemruchte voetbalvereniging. Via de website www.krsv-vredenburch.nl kunnen (oud)leden zich aanmelden.

Vele, vooral Rijswijkse, families kleuren het verleden van de club. De families Van der Sman, Holtkamp, Brok, Bosman, Storm, Steijn, Goes en Hauser, zijn maar een greep uit dit (oud)ledenbestand. De hernieuwde entree zal voor velen een verrassing zijn. Er is namelijk behoorlijk wat veranderd op ‘de Burcht’. Door de van oudsher tolerante houding van de leden is er door een mooie mix van nazaten van eerder genoemde families en nieuwe aanwas een mooie multiculturele vereniging ontstaan. Van de ouderwetse voetbalkantine met kleedkamers treft men inmiddels een multifunctioneel sportpark met vele mogelijkheden aan.

Oude liefde
De vereniging wil graag een ontmoetingsplaats zijn voor die Rijswijkers en bewoners uit de omliggende gemeenten die de voetbalclub Vredenburch een warm hart toedragen. Er staat een prachtig clubhuis, waar bijvoorbeeld overdag en op de zondagen ruimte is om activiteiten te organiseren. Zo wordt een schitterende omgeving als ‘de Burcht’ weer een geliefde plek van makkers van weleer. Er kan dus ook weer een binding ontstaan met hun oude liefde; KRSV Vredenburch.

Succesvolle vlaggenschepen
Natuurlijk is de reünie vooral bedoeld om elkaar weer eens te zien en om roemruchte teams zoals ‘het zeventiende’, ‘het Chelsea van Rijswijk’, de ‘VVB’ en ook de succesvolle vlaggenschepen weer bij elkaar te krijgen. Dan zullen de kleedkamermomenten, heroïsche wedstrijden en de vele Vredenburch nevenactiviteiten zoals het jeugdkamp, internationale jeugdtoernooien, de vele feesten, Zeskamp en nog veel meer de revue passeren. De behoefte om meer activiteiten op ‘de Burcht’ te gaan laten terugkeren komt dan zeker ter sprake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.