Kringloop Loosduinen bestaat drie jaar

Inmiddels is de Kringloop Loosduinen een begrip in Zuidwest Den Haag. De tijd heeft er niet stil gestaan. Al zou je dat bij de aanblik van veel zaken uit het assortiment niet altijd zeggen. Menigeen kan zich nog wel het retrostoeltje herinneren dat symbool stond voor de opening van de retroafdeling, nu alweer twee jaar geleden.

De Kringloopwinkel (ook erkend leerbedrijf) aan de Oude Haagweg 6 bestaat al weer drie jaar en velen vonden er hun weg naar de meest leuke dingen voor in en om het huis. Vele vaste klanten brengen regelmatig een bezoekje omdat er veel nieuwe aanvoer is en het assortiment steeds uitgebreider. Hoewel men bij de Kringloopwinkel in Loosduinen heel selectief te werk gaat, barst men inmiddels bijna uit de voegen.

Na drie jaar is het dan ook tijd geworden om eens flink op te ruimen. De derde verjaardag wordt gevierd met een actie van 20% korting. Voor iedereen die heeft besloten er weer eens te gaan rondneuzen, staat bovendien gratis koffie met cake klaar. Het team van vrijwilligers helpt de klanten graag. Hulp nodig bij verhuizen of ontruimen? Ook daarin is men gespecialiseerd. Bel voor meer informatie: 070-4158254 of 06-10216215.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.