Kringloop de Boedel in Rijswijk bestaat 1 jaar!

Liefhebbers van tweedehands spullen kunnen sinds een jaar terecht bij Kringloop de Boedel aan de Henri Dunantlaan 72-80 in Rijswijk. Met een groot assortiment aan leuke spiegels, fotolijstjes, glaswerk, lampen, lp’s, dvd’s en cd’s, boeken, modieuze sjaaltjes, kleding, sieraden, witgoed, computers, tv’s, audioapparatuur, meubels en speelgoed biedt de Boedel een zeer gevarieerd aanbod. “Ons doel is dat er voor ieder budget wat leuks te vinden is in onze winkel,” vertellen de oprichters Johan en Miranda. Op maandag 6 juni bestaat de Boedel 1 jaar en dat wordt gevierd!

Meer dan een kringloopwinkel
De Boedel is een kringloopwinkel die het net even anders doet. “Er wordt gewerkt zonder subsidie en een deel van de netto jaaropbrengst komt ten goede aan de ouderzorg in Rijswijk,” vervolgt Johan. “Met ruim 200 m2 showroom kan iedereen z’n hart ophalen tussen de meeste uiteenlopende gebruikte artikelen. Alle producten zijn gecontroleerd, schoon, compleet en hebben dezelfde prijs als bij andere kringloopwinkels, dan wel goedkoper. We willen graag een laagdrempelige, gezellige kringloop zijn waar iedereen zich thuis voelt.” Het afgelopen jaar groeide de Boedel uit tot een veel bezochte winkel en wordt de naamsbekendheid steeds groter.

Feest
Op maandag 6 juni bestaat de Boedel 1 jaar en is die dag speciaal geopend voor al haar klanten en buurtbewoners. Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom en staat de koffie klaar. Voor de allerkleinsten staat er een echte suikerspinmachine. Tevens kunnen muziek, film en boeken liefhebbers hun hart ophalen met de speciale actie: Alle Lp’s, boeken, Cd’s, Dvd’s en kleding geldt 3 halen en 2 betalen.

Openingstijden
Kringloop de Boedel is gevestigd aan de Henri Dunantlaan 72-80 in Rijswijk. Gelegen in het winkelbuurtcentrum naast de corridor aan de ingang van de Lidl. Tel. 070-8879819 of 06-24234194. E-mal: info@deboedel.nl. Geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur. Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en tram 17 stopt op loopafstand.
Pinnen is mogelijk. Ruilen kan in overleg. Er wordt geen geld teruggegeven alleen een tegoedbon. De Boedel heeft ook een ophaal- en ontruimingsdienst en tegen een kleine vergoeding worden artikelen bij de klant thuis bezorgd.

Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen of zie ook www.deboedel.nl. Om op de hoogte te blijven van alle leuke acties en aanbiedingen like de Facebookpagina en zie de advertenties op Marktplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.