De Kraaien (en meer!) op Ook van jou Muziekfestival Dakota

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS!

Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van deze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in het café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records. 

Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); de theaterzaal is omgetoverd tot concertzaal mét bar!

Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57, Den Haag. Tel. 070-3265509. Bekijk het volledige programma op www.theaterdakota.nl. De entree is GRATIS, maar reserveren wordt wel geadviseerd!
Het Ook van Jou Muziekfestival wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Prins Bernard Cultuurfonds en Fonds1818.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.