Kortingsbonnen Vouchercloud ‘Live more, spend less’

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Nederlanders staan bekend om hun zuinigheid en het krijgen van korting. Vouchercloud heeft dit goed begrepen en stelt alle kortingscodes op 1 plek beschikbaar. Het bedrijf heeft zowel online kortingscodes als mobiele kortingscodes, maar ook printbare kortingscodes die je in de winkelstraat kunt gebruiken, als je jouw mobiel niet bij je hebt. De kortingscodes zijn beschikbaar via een website en mobiele app. Je vindt kortingen in verschillende categorieën: elektronica, uit eten, vrije tijd en entertainment, reizen en meer. Gebruikers kunnen honderden euro’s besparen met de kortingscodes die vouchercloud aanbiedt.

Op de website worden een aantal kortingen voorgesteld. De kortingen op de Homepage zijn ingedeeld in de drie soorten kortingsbonnen die ze hebben: online, mobiel en printbaar. Ook kun je zoeken op categorie. Bovenin staan icoontjes voor elke categorie. Klik je bijvoorbeeld op het zonnetje, dan krijg je kortingscodes voor ‘dagjes uit’. Vervolgens staan de kortingen gesorteerd op populariteit. Een andere optie om te vinden wat je zoekt, is te zoeken op merk.

Met de vouchercloud-app zijn alle kortingen binnen handbereik, waar en wanneer je wilt. De app werkt met geofencing: dit betekent dat je aanbiedingen krijgt op basis van je locatie. Misschien krijg je wel een deal voor de tweede McKroket gratis als je net voor de McDonalds staat. De sale is niet meer van belang, als je gewoon de aanbiedingen via je telefoon binnen krijgt.

De slogan van Vouchercloud is: ‘Live more, spend less’. Vouchercloud is een internationaal bedrijf, beschikbaar over heel de wereld. 2012 was een belangrijk jaar voor Vouchercloud. In dat jaar werden ze onderdeel van Vodafone en lanceerden ze de service in Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Bristol, Engeland. In Nederland opereren ze vanuit Amsterdam. Elke maand bezoeken meer dan 2 miljoen mensen de Vouchercloud website.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden zes kortingsbonnen te besteden bij Nike verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 23 november binnen zijn.

COUPON

Vraag: Waar bevindt het hoofdkantoor van Vouchercloud zich?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.