Met korting naar Scrooge in het Zuiderpark: de must-see deze Kerst!

Het Zuiderparktheater presenteert op en rond de kerstdagen een unieke uitvoering van Charles Dickens A Christmas Carol: een unieke eigentijdse vertolking van het klassieke kerstverhaal voor de hele familie, op verschillende buitenlocaties in het Zuiderpark. Zie, hoor, ruik en voel hoe vrekkige mensenhater Scrooge, reizend door Verleden, Heden, Toekomst en Zuiderpark, tot inkeer komt. De rol van Marley – Scrooges geestige criticaster – wordt gespeeld door Guus van der Steen: Haags guerrilladichter, acteur en muzikant van de Haagse band KernKoppen. Deze unieke interactieve muziektheater-winterwandeling is een combinatie van locatietheater met kinderen en volwassenen, opera, musical, koor, dans, percussie en dressuur.

De voorstelling start in het Zuiderparktheater, waar het publiek wordt verwelkomd met Christmas Carols die elke avond door een ander koor uit de regio gezongen worden. Na een introductie van het verhaal in het openluchttheater wandelt het publiek naar negen verschillende locaties in het Zuiderpark, alwaar de Kerstgeesten Scrooges leven in Verleden, Heden en Toekomst tot verbeelding brengen.

Eén van de locaties is Manege De Eendenkooi, waar een operazangeres te paard licht werpt op het liefdesleven van Scrooge. Ook brengt het publiek in het park een bezoek aan Scrooges schooltijd en worden er in de Toekomst angstwekkende beelden opgeroepen door de dansers van Flow Performing Arts. De voorstelling wordt afgesloten in het Zuiderparktheater, waar het publiek een grande finale met dertigkoppige cast en koor te wachten staat.

Korting
Bezoek de matineevoorstelling op 27 december (14:30 uur) en avondvoorstelling op 28 december (19:30 uur) met € 4,00 korting. U betaalt dan € 15,00 (i.p.v. € 19,00) per kaartje. Dit is inclusief servicekosten. De actie eindigt op 12.00 uur op de dag van de voorstelling en is alleen te koop in de online voorverkoop via www.zuiderparktheater.nl, gebruik actiecode ScroogeZW2017.
En in de voorverkoop in Café Boom (Henriëtte Roland Holstweg 100, Den Haag, wo-vr-zo. 10.00-16.00 uur). Op vertoon van dit artikel uit deze krant toon deze aan de kassamedewerkers in Café Boom, verkrijgt u korting op uw kaartjes. Let op: deze actie is dus niet geldig aan de kassa op de avond van de voorstelling

NB. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en geldt zolang de voorraad strekt. Op deze actie geldt een maximum van twee kaartjes per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.