Met korting naar de Pasar Malam Rijswijk!

Waan je twee dagen lang in Aziatische sferen zonder jetlag! Pasar Malam Rijswijk op 11 en 12 november brengt Azië naar je toe en is de ontmoetingsplek voor iedereen die de Indische cultuur een warm hart toedraagt. Alles waar deze cultuur bekend om staat: de warmte, hartelijkheid en genegenheid van de Indische bevolking staat dit weekend centraal in De Broodfabriek in Rijswijk.

Geniet de gehele dag van een uitgebreid live entertainmentprogramma met bekende artiesten. Proef de Indonesische keuken bij een van de vele foodstands en restaurants. Winkel, neem een massage of bezoek een van de paragnosten. Standhouders uit binnen- en buitenland staan klaar om het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken.

Algemene informatie
Pasar Malam Rijswijk 11 en 12 november in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Zaterdag geopend van 12.00-22.00 uur en zondag van 12.00-20.00 uur. Entreeprijs volwassenen € 8,-, 65+ € 6,50, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. Kijk op www.pasarmalamrijswijk.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Lezersactie
Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 1,50 kassakorting bij de Pasar Malam Rijswijk. Zij betalen zo € 6,50 in plaats van € 8,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.


Vul het bonnetje in uit de RijswijkseKrant van deze week in en lever deze in bij de kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.