Met korting naar de Nederlandse Modelspoordagen

Op 13 en 14 januari kan de bezoeker in De Broodfabriek in Rijswijk op de Nederlandse Modelspoordagen zowel modelspoorbanen bewonderen als allerhande materialen aanschaffen. Ontdek de vele facetten van deze bijzonder mooie hobby. Blaas het stof van de treintjes op zolder en kom in beweging!

Er is een twintigtal modelspoorbanen te bewonderen, waarvan vijftien een primeur voor Nederland zijn. Daarnaast zijn er ook vele verkoopstands, waar zowel nieuwe als gebruikte goederen worden aangeboden. Het assortiment is zeer ruim, gaande van allerhande scenery, rollend materieel tot gereedschappen, elektronica en literatuur. Het volledige programma, de plattegrond en de namen van alle standhouders staat op www.modelspoordagen.nl
Tevens is er een heus ‘kidsplein’ ingericht. Kinderen kunnen hun rangeerdiploma halen, tijdens één van beide dagen zal zeker het 1000ste diploma feestelijk worden uitgereikt. Märklin stelt op het speelplein zijn ‘My World’ speeltrein ter beschikking. Iets oudere kinderen kunnen in de knutselhoek onder begeleiding Auhagen pakketjes in elkaar zetten. Groot en klein kan ook een rondje maken met een heuse stoomtrein.

Lezersactie
Lezers krijgen tegen inlevering van het artikel uit de krant van deze week € 2,- kassakorting bij de Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk. Zij betalen zo € 8,- in plaats van € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. De entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Voor meer informatie: www.modelspoordagen.nl of 070-3075900.

Algemene informatie
13 en 14 januari in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,- (kinderen 3 t/m 12 jaar € 3,- en t/m 2 jaar gratis). Kijk op www.modelspoordagen.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.