Met korting naar het Kerst Crea Weekend!

Op 17, 18 en 19 november brengt het Crea Weekend de Kerstsfeer al naar De Broodfabriek. Kom de nieuwste trends op hobbygebied ontdekken onder het genot van diverse Kerstlekkernijen en Kerstmuziek. Er breekt een knusse periode aan waarin iedereen weer aan de slag kan met zijn creatieve bezigheden. Het Crea Weekend is dé plek voor iedereen met een creatieve hobby, denk aan, scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken.

Kom nieuwe producten ontdekken, inspiratie op doen en struinen langs meer dan 150 kramen en geniet van live Kerstmuziek op zaterdag. Natuurlijk kan men ook zelf aan de slag tijdens de diverse workshops, welk zoveel mogelijk staan in het teken van de feestdagen. De kinderen kunnen zich laten schminken, kerstballen pimpen en kersthangers maken op het kinderplein.

Algemene informatie
17, 18 & 19 november in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Geopend van 10.00-17.00 uur. Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS. De Broodfabriek is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Kijk op www.creaweekend.nl voor meer informatie.

Tegen inlevering van dit artikel krijg je €2,- kassakorting. Je betaalt €6,- i.p.v. €8,- . De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Meer info: www.creaweekend.nl of 070-3075900.

Vul in en lever in bij de kassa:

Naam:

 

E-mailadres:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.