Korting bij Omniversum bij Meesterstunt en Festival TIJD

Vrijdag 15 maart, tijdens de staking van de basisscholen, kunnen alle kinderen, ouders en verzorgers voor de gereduceerde toegangsprijs van zes euro in Omniversum een prachtige grootbeeldfilm bekijken. Een dag later heeft het Haagse filmtheater opnieuw een kortingsactie; deze keer voor de bezoekers van Festival TIJD van World Forum The Hague.

Meesterstunt
Op vrijdag 15 maart is er weer een staking van de basisscholen. Kinderen, ouders en verzorgers hoeven zich echter niet te vervelen, want Omniversum biedt ze dan de meesterstunt, een ronduit spectaculair én educatief uitje. Op het reusachtige koepelscherm van het Haagse filmtheater kunnen ze dan voor slechts zes euro genieten van een prachtige grootbeeldfilm, waar ze ook nog wat van opsteken. Bijvoorbeeld van Backyard Wilderness, waarin men de vier seizoen beleeft met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Minicamera’s hangen in holen en nesten of bewegen over de grond en door vijvers om het gedrag van grotere en kleinere dieren op unieke wijze vast te leggen. Van wasbeertjes, vossen, herten en coyotes tot eenden, kolibrietjes, hommels en muizen.
“Maar je kunt natuurlijk ook een ruimtereis maken bij Hubble en A Beautiful Planet, onder water duiken bij Our Blue Planet, je laten vertederen bij A New Story of de heilige stad Jerusalem bezoeken. Voor of na zo’n grootbeeldverrassing kun je bovendien gratis meedoen aan de Backyard Wilderness Speurquiz, die je door het hele gebouw voert.”

Festival TIJD
Vanwege het vijftigjarig jubileum organiseert World Forum op zaterdag 16 maart Festival TIJD zie www.vijftigjaarworldforum.nl voor meer informatie. Sjaak Bral presenteert het programma met Paul van Vliet, Tim Akkerman, De Règâhs en Tributes to North Sea Jazz en 50 Years of Musicals. Omniversum en World Forum zijn buren in de zogenaamde Haagse Internationale Zone en werken al samen sinds de opening van Omniversum in 1984. Ook bij Festival TIJD bundelen ze weer hun krachten.
Bezoekers van het festival kunnen 16 maart op vertoon van hun ticket voor slecht 6,65 euro – de prijs van toen: in 1984 kostte een ticket 12,50 gulden – genieten van een grootbeeldfilm in het Haagse filmtheater. Van Backyard Wilderness, Pandas: A New Story, Oceans: Our Blue Planet, A Beautiful Planet of Jerusalem. Op het 840 m2 grote koepelscherm, uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen, een onvergetelijke kijk- en luisterbelevenis.

Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, Den Haag.
Tickets en meer informatie zie www.omniversum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.