Kom jij zaterdag naar ADO Den Haag-NAC Breda?

Aanstaande zaterdag komt ADO Den Haag voor het eerst in deze maand in actie in het eigen Cars Jeans Stadion. NAC Breda is de tegenstander. Er wordt om 18.30 uur afgetrapt. Ben jij erbij om ‘Onze Trots’ naar de overwinning te schreeuwen? Koop jouw tickets vandaag nog via adodenhaag.nl/kaartverkoop. Je bent er al bij vanaf € 13 (kinderen) of € 19 (volwassenen)!

Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen! Selecteer de wedstrijd en vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit! Je kunt voor deze wedstrijd 4 kaarten bestellen, dus neem vooral vrienden en familie mee om samen een wedstrijd van ADO Den Haag in het stadion te beleven! Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting, Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing.

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3. P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. Kosten om op P1 te parkeren bedragen €10,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.