Kom op herhaling op Bunkercomplex Park Overvoorde

Zondag 14 oktober heeft Bunkercomplex Overvoorde de leden van de Army Vehicle Club te gast op ons terrein. Deze Nederlandse club rijdt onder andere ook mee in het defilé op Nationale Veteranendag in Den Haag. Op het achterterrein van het bunkercomplex Park Overvoorde slaan zij hun kampement op en houden zij een zogenaamde Static Show met verscheidene oude legervoertuigen. De leden van de AVC kunnen alles vertellen over de historie, de eventuele restauraties en de technische gegevens van hun voertuigen. Met name de oudere Nederlandse legervoertuigen zijn ruim vertegenwoordigd. Kom dus een dagje op herhaling in het Rijswijkse Park Overvoorde.

De Nederlandse Modelbouw Society (IPMS) zal ook met een aantal van hun leden in de museumzaal aanwezig zijn om hun kunsten laten zien. Zeer gedetailleerde schaalmodellen worden tentoongesteld, men kan modelbouwers aan het werk zien en tevens kunnen allerlei vragen gesteld worden met betrekking tot modelbouw.

Tickets
De toegang tot het terrein, de bunkers, het museum en de Static Show kost € 7,50 (vanaf 13 jaar) en € 5 euro voor kinderen (van 4 t/m 12 jaar) Tickets zijn uitsluitend op de locatie te verkrijgen. Op het complex kan worden gepind. De Museumjaarkaart/ Ooievaarspas of pas 65 zijn die dag helaas niet geldig.
Openstelling zondag 14 oktober tussen 10.30 en 17.00 uur aan de Van Vredenburchweg 176 te Rijswijk (aanrijden via de Schaapweg).

N.B. De leden van de AVC bivakkeren al vanaf vrijdag op het terrein van Bunkercomplex Park Overvoorde, maar het bivak is op vrijdag en zaterdag alleen toegankelijk voor AVC-leden, dus helaas niet voor overig publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.