Kom naar de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo!

Na een week rust vanwege de interlands komt ADO Den Haag zondag weer in actie in het eigen Cars Jeans Stadion. Vanaf 12.30 uur is Heracles Almelo de tegenstander. Ben jij daarbij?

Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen. Selecteer de wedstrijd en vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit! Je kunt voor deze wedstrijd 4 kaarten bestellen, dus neem vooral vrienden en familie mee om samen een wedstrijd van ADO Den Haag in het stadion te beleven! Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting, Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing. Ga voor tickets naar adodenhaag.nl/kaartverkoop.

Let op! Toegang tot het stadion is alleen mogelijk met een goed leesbare uitgeprinte e-ticket (of Seizoen Club Card). Het is dus niet mogelijk om via je mobiele telefoon je toegangskaart te laten scannen aan de poort.

Parkeren
Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3. De terreinen P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. Kosten om op P1 te parkeren bedragen €10,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.