Kleurplatenwedstrijd ‘Kleurrijk Rijswijk’

Doe mee met de kleurplatenwedstrijd van GroenLinks Rijswijk; kleur het Wilhelminapark met de blokhut en Rijswijkse dieren zo mooi, creatief en origineel mogelijk in en win een prijs. Op zaterdag 27 januari om 14.00 uur trapt GroenLinks fractievoorzitter Marieke Alberts de wedstrijd ‘Kleurrijk Rijswijk’ officieel af in het campagnehuis aan de Herenstraat 103.

Met de wedstrijd onderstreept GroenLinks het belang van een kleurrijk Rijswijk. Op de kleurplaat staat het Wilhelminapark afgebeeld met de blokhut bij de natuurtuin en allerlei dieren die in Rijswijk voorkomen. GroenLinks wil het Rijswijkse groen behouden en versterken en investeren in natuureducatie, rust, waterbeheer en het groene karakter van het Wilhelminapark. Voor het welzijn van dieren als vlinders, vogels en bijen is het belangrijk om de biodiversiteit zoveel mogelijk te vergroten en hun leefgebieden te beschermen en te kiezen voor ecologisch groenbeheer.

GroenLinks daagt iedere Rijswijker uit om de kleurplaat zo mooi, origineel en creatief mogelijk in te kleuren. Tot en met 7 maart kan iedereen, van 0 tot 120 jaar, de kleurplaat afhalen en inleveren in het GroenLinks campagnehuis aan de Herenstraat 103. Als dank ontvang je direct een klein presentje. En je dingt mee naar mooie duurzame prijzen. Een deskundige jury, bestaande uit lerares, kunsthistorica en ontwerper van de kleurplaat Hanneke van der Kooij, internationaal beroemd papierkunstenaar Peter Gentenaar en meervoudig winnaar van kleurwedstrijden Marieke Alberts, zal de kleurplaten gaan beoordelen en in verschillende leeftijdscategorieën een winnaar uitroepen.

Download hier de kleurplaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.