Kleur de Sinterklaas kleurplaat en maak kans op mooie prijzen

In navolging op de voorgaande jaren brengt Sinterklaas ook dit jaar weer een bezoek aan Den Haag Zuidwest. Sinterklaas zal op zaterdag 24 november een bezoek brengen aan Winkelcentrum Dierenselaan – Apeldoornselaan e.o., Winkelcentrum Leyenburg, Winkelcentrum Betje Wolffstraat en Winkelcentrum Leyweg.

Vorig jaar heeft Sinterklaas een kleurwedstrijd voor de kinderen van Den Haag Zuidwest georganiseerd en ook dit jaar heeft hij Intertoys Apeldoornselaan en De Uithof, het grootste overdekte sportcentrum van Europa, bereid gevonden om leuke prijzen beschikbaar te stellen voor deze kleurwedstrijd.

Kleur de kleurplaat uit deze krant zo mooi mogelijk in en lever deze in bij Kippie Leyweg, Grijspaardt Lijsten Zuiderparklaan, Etos Betje Wolffstraat of Bloembinderij van der Maat Volendamlaan en maak kans op mooie prijzen waaronder vrijkaartjes voor een activiteit naar keuze in De Uithof, een Poopsie Surprise Unicorn of een Nikko Psycho Gyro RC Auto. De winnaars worden in de week van 26 november bekend gemaakt.

Download hier de kleurplaat en kleur hem in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.