Klant Profile Westland Wateringen wint €250,-

De heer Los uit Wateringen is één van de vier gelukkige winnaars van de klantenactie ‘Jouw stem telt’ van Profile Car & Tyreservice. De heer Los ontving op 24 augustus een Profile waardebon van liefst € 250,-. De prijs werd uitgereikt door Sharon van Lith van Profile Car & Tyreservice Westland Wateringen. Bij de ‘Jouw stem telt’ actie wordt de klant gevraagd naar de mening over de service en diensten van Profile. Deelnemers maken daarbij direct kans op leuke maandprijzen.

“Heel leuk, dit bericht!” Zo was de eerste reactie van de heer Los. “Ik heb bij Profile Car & Tyreservice service aan mijn auto laten uitvoeren. Ik vond het leuk om mijn positieve bezoek aan de vestiging te delen via de website. Dan is dit wel een hele leuke bijkomstigheid,” aldus de enthousiaste klant van Profile Car & Tyreservice Westland Wateringen.

Jouw Stem Telt prijzenpakket
Klanten die een beoordeling achter laten op de actie website www.profile.nl/jouwstemtelt, maken kans op leuke prijzen. De notaris trekt daaruit elke maand liefst vier winnaars. Deze winnaars ontvangen een waardebon van € 250,- te besteden bij Profile Car & Tyreservice aan onderhoud, banden, APK, velgen, enzovoorts. Zowel particulieren als leaserijders kunnen deelnemen. Leaserijders kunnen de waardebon besteden aan een auto in eigen bezit, naar keuze. Iedereen die deelneemt wordt sowieso beloond in de vorm van een waardebon voor een volgende besteding t.w.v. tien euro.

Laat de auto checken
Profile Car & Tyreservice Westland staat op haar vestiging klaar om automobilisten de beste banden- en onderhoudsservice te bieden en veilig op weg te sturen. Nu de zomervakantieperiode bijna ten einde is, raadt Profile Car & Tyreservice aan de auto goed te onderhouden en extra aandacht te besteden aan de banden. Deze hebben het vaak zwaar te verduren gehad tijdens een lange reis en hoge temperaturen. Profile Westland staat klaar voor gratis bandencontroles. Ook het geregeld uitvoeren van een Carcheck of een onderhoudsbeurt wordt sterk aangeraden. Klanten kunnen nu een afspraak maken op de website van Profile: www.profile.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.