Kingsworld, een nieuw Haags festival

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Den Haag krijgt er dit jaar een nieuw festival bij. Hofstad Festivals, bekend van festival Den Haag Outdoor, lanceert Kingsworld. Op zaterdag 27 april 2019 kunnen duizenden feestgangers hun Koningsdag vieren in het Haagse Zuiderpark. Een stad als Den Haag verdient natuurlijk een groot festival op Koningsdag!

Kingsworld wordt een nieuw dancefestival in het magische Zuiderpark en wel op de verjaardag van onze eigen Koning. Tijdens Kingsworld zijn er verschillende podia, waarbij de bezoekers de bloemen buiten kunnen zetten bij grote artiesten. Met de beste House, Urban, Eclectic, Latin en Rap. Kortom, de populairste muziekstromingen van dit moment. Daarnaast is er ook ruimte voor een ‘Oranjefeest’ Area met zangers die heerlijke Nederlandstalige nummers ten gehore brengen en Feest dj’s.
De voorverkoop is inmiddels gestart. Er zijn op dit moment nog early bird tickets beschikbaar voor maar €17,50. Naarmate Koningsdag dichterbij komt zullen de tickets gefaseerd in prijs stijgen. De namen van de artiesten blijven nog even geheim. De line-up en wat de organisatie verder nog in petto heeft zal op korte termijn bekend gemaakt worden. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kingsworlddenhaag.nl.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 vrijkaartjes verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 28 januari binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wie organiseert het nieuwe Haagse festival Kingsworld?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel. nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.