Een Kia Soul EV met 5000 euro subsidie!

Momenteel kunnen inwoners en bedrijven van Den Haag een 100% elektrische auto kopen met gemeentelijke subsidie. Dat geldt zowel voor nieuwe als tweedehands auto’s. “De subsidie voor een nieuwe elektrische auto bedraagt maar liefst 5000 euro en dat is geen kleinigheid,” aldus Cyriel Kortekaas, vestigingsmanager van Kia Autohaag Zeeuw Den Haag in Kerketuinen. “Bij ons kan men dus een Kia Soul EV van 33.495 euro aanschaffen voor 28.495 euro. Dat is een superauto voor een superprijs, beter kan het toch niet?”

In de showroom van Kia Autohaag Zeeuw aan de Kerketuinenweg kan men dagelijks terecht voor de aanschaf en inruil van nieuwe en tweedehands auto’s, financieringen, leasen en verzekeringen. Tevens worden in de eigen werkplaats reparaties en onderhoud aan alle merken auto’s uitgevoerd. Alle medewerkers zijn ervaren in de autobranche en kunnen de klanten van deskundig advies voorzien. Dit verkooppunt van Kia Autohaag Zeeuw is al bijna 20 jaar op deze locatie gehuisvest. Het zal daarom niemand verbazen dat in die periode een grote klantenkring is opgebouwd. Cyriel Kortekaas: “Bovendien is het onze grote trots dat wij al vier jaar achterelkaar bekroond zijn met Kia Top Dealer Award. We behoren tot de 20 beste Kia dealers van Europa!”

De Kia Soul EV ExecutiveLine is standaard leverbaar vanaf 33.495 euro; met subsidie 28.495 euro met slechts 4% fiscale bijtelling. Leasen kan vanaf 529 euro per maand. Enige highlights van de Kia Soul Ev zijn: climate control, elektrische ramen voor en achter, navigatie inclusief bluetooth, cruisecontrol, achteruitrijcamera en een handsfreesleutel.
“De gemeente Den Haag stimuleert het rijden van elektrische auto’s, omdat het de luchtkwaliteit in onze stad positief bevordert,” besluit Cyriel Kortekaas. “Het totale beschikbare subsidiebedrag voor personenauto’s is 200.000 euro. De regeling loopt dan wel tot eind juni 2017, maar als de subsidiepot is uitgeput, is het over. Dus mensen, wees er snel bij, want op=op!”

Op www.denhaag.nl/subsidies onder het kopje subsidies wonen en bouwen staan alle voorwaarden over het aanvragen van een subsidie over elektrisch autorijden.

Openingstijden
Kia Autohaag Zeeuw Den Haag is gevestigd aan de Kerketuinenweg 26A in Den Haag. Tel. 070-3666100. E-mail: info.denhaag@autohaagzeeuw.nl. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00-18.00 uur. Zondags gesloten. Gratis parkeren voor de deur.
Zie ook www.autohaagzeeuw.nl.

Foto: Verkoopadviseur Marvin Ratsma (links) en vestigingsmanager Cyriel Kortekaas showen trots de Kia Soul EV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.