Kia-dealer Autohaag Zeeuw bekroond met ‘Top Dealer Award 2016’

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer 2016’. Kia-dealer Autohaag Zeeuw is een van deze winnende autobedrijven en ontving de bijbehorende award tijdens een Europese dealer conferentie uit handen van Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

“Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 bestverkopende merken. Dit succes is te danken aan een modern en veelzijdig modelaanbod, de onovertroffen fabrieksgarantie van zeven jaar en een sterke dealerorganisatie,” aldus Léan Verstoep. “Binnen deze dealerorganisatie hebben tien autobedrijven zich weten te onderscheiden als best presterende automobielbedrijven en mogen zich daarom ‘Top Dealer 2016’ noemen. Onze felicitaties gaan uit naar de heer Hofstede, Financieel Directeur van Autohaag Zeeuw en zijn medewerkers.”

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geëvalueerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Autohaag Zeeuw heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van haar medewerkers.
“Momenten van contact met onze klanten zijn relatief schaars. Het is dus van het grootste belang dat wij tijdens die contactmomenten een goede indruk achterlaten en de verwachtingen van de klant overtreffen,” aldus de heer Hofstede van Autohaag Zeeuw. “Wij bieden klanten een uitgebreid servicepalet en naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp.”

Kia Autohaag Zeeuw Den Haag is gevestigd aan de Kerketuinenweg 26 in Den Haag. Zie ook www.autohaagzeeuw.nl/kia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.