Kia Autohaag Zeeuw Den Haag gaat verhuizen!

Begin januari 2018 gaat Kia Autohaag Zeeuw Den Haag verhuizen naar een nieuw pand aan de Kerketuinenweg. Ze gaan van nummer 26 naar nummer 19 aan dezelfde weg, 400 meter verderop, maar ‘BIGGER & BETTER!’

Cyriel Kortekaas, vestigingsmanager van Kia Autohaag Zeeuw Den Haag: ”Na acht jaar is het tijd voor iets nieuws. Vanaf 2009 zijn we officieel Kia-dealer in Den Haag. Sinds die tijd hebben we een enorme groei doorgemaakt en zijn we uit ons ‘jasje’ gegroeid. Al snel werden we geattendeerd op een bijzonder pand, nog geen 400 meter verderop en was de keuze snel gemaakt!”

Bijzonder pand
Het nieuwe pand is bijzonder groot. Het gebouw zelf is vierkant en leent zich prima voor een praktische indeling. Hierdoor kunnen alle Kia-modellen in de showroom gepresenteerd worden inclusief Kia’s nieuwste ride, de Kia Stinger. Daarnaast biedt het pand ruimte voor occasions, een grotere werkplaats en een grote ontvangstruimte.
“Het wordt een heuse XL-Store in een ‘red cube’! Het pand zal verder worden voorzien van de modernste technologieën en apparatuur met daaromheen een compleet nieuw interieur. Ik durf met trots te zeggen dat dit hét mooiste Kia-bedrijf wordt van Nederland waar onze klanten de volledige Kia-beleving zullen gaan ervaren,” aldus Cyriel Kortekaas.

1 reactie

  1. A .M.Lorsheyd.Nagtegaal

    Wij zijn erg teleurgesteld in de Kia in verband met hulpverlenen. Wij zijn daarom na heel veel Kia auto’s overgestapt op een Renault. We kwamen na overschrijding van 1 dag niet meer in aanmerking voor hulp. We kwamen terug van vakantie en hadden een lege accu en Kia liet ons aan ons lot over. Schande en jullie halen zo graag een 10 nou dit is een dikke 0 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.