De Keukentovenaar geeft uw keuken kleur!

Is uw keuken toe aan vernieuwing? Bent u de huidige kleur zat? Laat de folielaag los? Of past de kleur niet meer bij uw nieuwe interieur? De Keukentovenaar heeft een passende oplossing.

Het is niet zo raar dat het renoveren van de keuken zo populair is. Naast het feit dat renoveren natuurlijk veel voordeliger is dan een nieuwe kopen, heb je er als consument ook nauwelijks omkijken naar. De Keukentovenaar regelt alles! (Zie www.keukentovenaar.nl)

Zijn er teveel beschadigingen opgetreden in de loop der jaren? De Keukentovenaar heeft voor u de oplossing. Het gaat immers alleen om de buitenzijde van uw keuken. Onnodig dus om een nieuwe keuken aan te schaffen. “Milieuvriendelijk en duurzaam zijn dan ook de kernwoorden binnen ons bedrijf!”

Van A tot Z staat ons team tot uw beschikking. Onze goed opgeleide professionele medewerkers nemen u alle zorg uit handen. Transport, demontage, spuiten, montage en schilderen zijn de dagelijkse bezigheden van onze medewerkers. Bij elke order wordt er een groepsapp aangemaakt waarin wij u op de hoogte houden van het proces. Klanten reageren hier zeer positief over en vinden het leuk om het traject van het spuiten van de keuken te volgen.

De Keukentovenaar werkt uitsluitend met hoogwaardige industriële lakken, die zorgen voor een hoge hard- en krasvastheid. De lak is tevens te krijgen in alle kleuren van de RAL kleurenwaaier, en er kan gekozen worden voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking.

Hoe gaan we te werk? Ga snel naar www.keukentovenaar.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voeg in de aanvraag een paar foto’s toe en u krijgt binnen 24 uur een zeer aantrekkelijk voorstel. Ook staat er op de homepage een bedrijfsfilm. Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe wij te werk gaan. Binnen 5 werkdagen heeft u een geheel nieuwe keuken voor een zeer laag tarief.
Dus bent u tevreden met uw huidige keuken, maar zou u deze toch een nieuwe look willen geven? Kijk dan gerust eens op www.keukentovenaar.nl en verbaas u over de mogelijkheden. Ons team staat klaar en wil u graag te woord staan voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

Contact
De Keukentovenaar, Westlandseweg 1, 2291 PG Wateringen. Tel. 0174-760030
info@keukentovenaar.nlwww.keukentovenaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.