Kerstvakantie wordt leuker bij Musicon, Dakota en het Zuiderparktheater

Heerlijk! Vakantie. Zin om leuke dingen te doen? Musicon, Theater Dakota en het Zuiderparktheater zijn the places to be.

Nog vóór de Kerstdagen kun je naar Musicon. Op vrijdag 22 december anti-Kerst met het Death Metal Festival met de bands Neocaesar, Graceless, Warmaster en Deathhammer. De entree is een vrijwillige donatie. Op zaterdag 23 december spelen er twee bands: Katie Kruel en BEP. Katie Kruel heeft haar wortels in (post)-punk en garage. BEP bestaat al sinds de jaren negentig en de toenmalige punksound is steeds meer richting moderne stoner en rock opgeschoven. Een concert dat u niet mag missen. Entreeprijs €5.
Meer info: www.musicon.nl

In Theater Dakota, tussen Kerst en Oud & Nieuw (28 t/m 30 december), vindt het Ook van Jou Winter Verhalen Festival plaats. Gratis toegang! Festival vol verhalen, kindervoorstellingen, optredens, spoken word, activiteiten en heerlijk eten en drinken. Elke dag van 16.00 tot 19.00 uur. Om 19.00 een theaterdiner in de theaterzaal. Ook tijdens de Kerstvakantie: extra vaak een kinderfilm (Paddington 2 en Familie Slim). Filmtips: Wonders of the Sea en de legendarische, gerestaureerde film West Side Story.
Kijk voor het hele programma van Ook van Jou en de films op www.theaterdakota.nl

Het Zuiderparktheater presenteert rond de kerstdagen Scrooge, een muziektheater-winterwandeling naar A Christmas Carol. Een eigentijdse vertolking van het klassieke kerstverhaal voor de hele familie, op verschillende buitenlocaties in het Zuiderpark. Zie, hoor, ruik en voel hoe vrekkige mensenhater Scrooge, reizend door Verleden, Heden, Toekomst en Zuiderpark, tot inkeer komt. Met briesende paarden, barokzangers, professionele acteurs en amateurs betoveren de geesten van het Verleden, Heden en de Toekomst een deel van het park. Scrooge is locatietheater met opera, musical, koor, dans, percussie en dressuur. Het verhaal start in het openluchttheater, daarna wandelt het publiek naar negen verschillende buitenlocaties in het Zuiderpark. Mis het niet!
Kijk op: www.zuiderparktheater.nl

Escamp bruist! Fijne Kerst allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.