Kerstvakantie: van alles te doen in Escamp!

Je hoeft je niet te vervelen in de kerstvakantie! En voor leuke activiteiten hoef je ook niet helemaal naar het centrum. Gewoon lekker dichtbij huis. In Theater en Filmhuis Dakota, Musicon, Bibliotheek Escamp en het Zuiderparktheater.

Kids Kerst
In Theater en Filmhuis Dakota vind je de mooiste kindervoorstellingen, een toffe workshop, leuke films én gratis activiteiten. Voorstellingen: zo 23 dec, 14.00, Tarzan (6+); do 27 dec, 14.00, Buurman in de Winter (5+); vr 28 dec, 11.00, Golfje zoekt zee (3+) en vr 4 jan, 11.00, Nachtlampje (3+). Mét gratis activiteiten na de voorstelling! Ook nog: de films Buurman & Buurman Winterpret (AL) en Fantastic Beasts Crimes of Grindelwald (9+). Hele Kerstvakantieprogramma op www.theaterdakota.nl.

Wrong Jovi
Op vr 28 december (21.00 uur) zal de Engelse Band Wrong Jovi in Musicon spelen. Wrong Jovi wordt alom geprezen als de beste Bon Jovi Tribute band die op aarde rondloopt. De band speelde héél Engeland al plat en was te zien op Channel 4 en de BBC. De heren lijken niet alleen op de bandleden van Bon Jovi, maar ook muzikaal wordt het origineel geëvenaard. Meer informatie: www.musicon.nl.

Bibliotheek en Film
In de kerstvakantie kun je in Bibliotheek Escamp film kijken. Op wo 2 januari Paddington 2 (6+). Op do 3 januari Jumanji (oude versie) (10+). Om 14.00 uur. Met een hapje en een drankje. Toegang is gratis. Wel reserveren via escamp@bibliotheekdenhaag.nl of 070-3538030.

Café in het Zuiderpark
Café Boom is het intieme, nieuwerwetse theatercafé van het Zuiderparktheater. Klassieke muziek, een kop warme choco, cappuccino, een tosti of een glas wijn. Het café is de hele winter open op do, vr en zo, van 10.00-17.00 uur. Op het theaterterrein komt geen verkeer, zodat de kleintjes lekker vrij buiten kunnen spelen. Meer informatie: www.zuiderparktheater.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.