Kerstsfeer in In de Bogaard

Van zaterdag 16 december tot zondag 24 december staat winkelcentrum In de Bogaard geheel in het teken van Kerst. Ontmoet de Kerstman & Kerstvrouw, geniet bij de huisjes van heerlijke hapjes en drankjes, maak een ritje in de kersttrein en geniet van prachtige Kerstklanken. It’s the most wonderful time of the year!

De Kerstman en Kerstvrouw zullen dit jaar ook hun vertrek nemen in de caravan. Het kerstelfje heeft vorige week de sleutel opgehaald bij Sinterklaas en heeft deze week het verblijf gereed gemaakt. Op 16, 17, 23 en 24 december zijn de Kerstman & Kerstvrouw aanwezig in het verblijf en gaan met iedereen op de foto!

De kids kunnen op 16 en 17 december in de Sterpassage (tegenover Mooon) op de foto op een gave kerstschommel. Nofa Fotografie zal hier staan met de kerstschommel en leuke attributen voor een heuse kerstsfeer. Voor maar €5 worden er twee foto’s gemaakt die digitaal opgestuurd worden, klaar voor eigen gebruik.

Op zondag 17 en 24 december kan er weer geknutseld worden met Trias. Op 17 december kan men sneeuwpopjes of houten feestfiguren voor in de kerstboom maken en op 24 december worden feestkaarten en lichtjeshouders gemaakt. Schuif lekker aan tussen 12.30 en 16.30 bij deze gratis workshops!
Van donderdag 21 december tot zondag 24 centrum bereikt de kerstsfeer zijn hoogtepunt in het winkelcentrum. Tijdens deze vier dagen staan er op drie plekken in het winkelcentrum huisjes waaruit de lekkerste producten en kerstartikelen worden verkocht. De kerstklanken zullen tijdens deze dagen verzorgd worden door verschillende solisten en door de kerstband Elfen AnderZ. Tevens is er voor de jongsten op donderdag, vrijdag en zondag een heel leuk treintje dat de hele dag door het winkelcentrum rijdt.

Kijk voor alle tijden van de optredens, workshops en bezoeken op de facebookpagina of website van het winkelcentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.